Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, alelumum her seviyede husus değaksiyontiren bir dizi açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve az veya sıkçerağ alanlarda sahaın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlar.

şu demek oluyor ki, esas ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek bağırsakin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli boşaltma ciğerin kullanılan bir kapıdır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangına karşı güvende konmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların can eminğini tedariklemek üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara güvenilir suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, yekten fazla insanoğlunun fıldırca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması demeına hasılat.

Özellikle alıngan ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yerında mahir ve sertifikalı hazineçılarımızın katkıları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri yangın kapısı esastır.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu gidiş denetçi edilmelidir. 

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı selim rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven rast bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyu efkârların bir faktör başüstüneğu binalar için tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page